SaSuKe SaSuKe gm


Joined: 14 Aug 2007 Posts: 31
|
Posted: 26/08/2007 16:36 Post subject: Complete signature tutorial |
|
|
COMPLETE FORUM SIGNATURE
PART 1 - BackGround
1.Creati un nou document,eu am ales masura de 400x150.
2.Pe primul layer(layer 1/Background) duceti-va la Edit>Fill si fill cu black(#00000)
3.Acum luati-va setul sau seturile de brushuri preferate si incepeti sa va jucati cu brushurile(brushurile sa fie de culoare alba).Nu umpleti tot layerul ci putin din el.
4.Creati un nou layer si umpleti-l cu culoarea alba(#ffffff).Acum cu nuanță neagra jucati-va iar cu brushurile.Tot la fel , mai lasa-ti loc.
5.New layer din nou , cu întunecat si jucati-va cu brushurile albe.
6.Dupa aceste step-uri dati la toate layerele (mai putin background) modul overlay , sau ce mod credeti ca arata mai bine.
Setati acum de la Image -> Mode varianta RGB Color.
PART 2 - Add stock and blend it.
7.Acum luati-va stockul , eu am ales pe acesta:
8.Asezati-l unde vreti si acum luati Lasso Tool si selectati pe langa el ( cum am facut eu)
9.Click Dreapta > Feather : 10 .
10.Apoi pe layerul cu stock-ul dati new layer mask.Si ar necesită sa se blend-eze in background.
11.Layer>New Adjustement Layer > Color Balance . Jucati-va dupa bunul plac cu culorile.Acum veti avea tot sigul in culorile acelea.
12.Acum aveti un stock blend-at.
PART 3 - Text
13.Acum e momentul sa adaugati un text.
14.Eu am ales fontul Naruto pentru ca se potriveste cu stock-ul.
http://i187.photobucket.com/albums/x17/dgM4A1/Forum/apaisprezeceapoza5pc.jpg
15.Jucati-va dupa bunul plac (daca vreti) cu Blending Options.
PART 4 - Border
16.Creati new layer.
17.Dati Select > All
18.Dupa aceea Edit>Stroke>2 pixeli culoare alba ( trebuie sa fie Inside)
19.Dupa aceea Edit>Stroke>1 pixel culoare neagra ( trebuie sa fie Inside)
PART 4 - Final Result
20.Acesta este rezultatul meu final:
 _________________
 |
|